Fördelaktigt att jobba som stafettsjuksköterska

19 jan

Som sjuksköterska är du ett hett eftertraktat villebråd på arbetsmarknaden. Detta gäller oavsett om du är nyexad eller har lång erfarenhet av yrket. Du kommer dock snart upptäcka att detta yrke kan vara väldigt utmanande ibland. Men en stor fördel med att besitta denna kompetens är att du kan välja att arbeta som stafettsjuksköterska. Det finns nämligen många fördelar med att göra detta.

En av de mest påtagliga fördelarna är att du kan välja mellan en rad olika uppgifter som behöver utföras. Du kan därmed hitta en lösning tillsammans med din konsultchef där du får arbete i en miljö som du trivs med. Dessutom har du möjlighet att arbeta i princip så mycket eller så lite som du själv vill. Du kan nämligen få ditt konsultuppdrag skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål. Därmed kan du välja mellan att jobba deltid, heltid eller allt däremellan!

Fördelarna med att arbeta som stafettsjuksköterska via ett bemanningsföretag

Ditt bemanningsföretag kommer hjälpa dig att hitta uppdrag som matchar din personliga kravspecifikation. Detta är en av de stora fördelarna med att jobba som stafettsjuksköterska istället för som en traditionell sjuksköterska som är anställd av vårdgivaren. Du kan hitta såväl långsiktiga som kortsiktiga uppdrag som passar dig och skräddarsy ett schema utifrån dina preferenser och de uppdrag som är tillgängliga.

Dessutom går det fort att komma ut i arbete när du tar anställning hos ett bemanningsföretag. Men detta är inte de enda fördelarna utan du kan även räkna med att få:

  • Bra betalt
    Som stafettsjuksköterska får du i regel bättre betalt än vad andra sjuksköterskor inom vården får. Därför är detta en bra lösning för dig som vill kunna tjäna lite mer pengar i lön än vad du gör i dagsläget.
  • Ett flexibelt schema
    När du arbetar som konsultsjuksköterska via ett bemanningsföretag kan du välja och vraka bland de tillgängliga uppdragen. Du väljer själv när och hur du vill arbete. Du kan själv välja när du ska vara ledig och när du vill arbeta.
  • Fokusera på ditt arbete
    Bemanningsföretaget sköter all administration åt dig. Det innebär att du uteslutande kan fokusera på ditt arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *