Så designar du egna Adidas skor

17 aug

Så designar du egna Adidas skor

Tycker du att Adidas gör snygga skor men tror att du kan göra ännu bättre design? Upp till bevis… Det finns nämligen en väg att gå för att skapa helt egen design på skor från Adidas. Detta via en tjänst som företaget erbjuder på sin hemsida. 

Gå till hemsidan. Steg ett är att börja från ”Blank Siluett”, ”Tema” eller ”Kreatör”.

I detta exempel väljer vi att utgå från blank siluett. Då visas en rad klassiska Adidas skor i vit siluett. Här finns exempelvis MI Gazelle WP och MI Swift Run men även löparskor som MI Pureboost och MI Supernova. Det finns mängder av skor att välja på med allt från sandaler till löparskor och basketskor. 

Vi väljer i detta fall en sko under kategorin ”Original” och då skon MI Spezial vilket liknar en mycket klassisk walkingsko från Adidas. 

Det som nu sker är att skon personifieras helt efter egna önskemål. Detta kan ske inom flera olika punkter. De punkter som kan ändras på är Main, Personlize, Sole, Back, Top och Size. Hade samma sko köpts i en butik hade det enbart varit Size som varit enkel att ändra. Det andra justeras nu helt efter önskemål vilket gör att man får en unik sko som till stor sannolikhet ytterst få andra har. Detta även om utseendet har stora likheter med andra skor från samma märke. 

En rolig detalj är att man kan skriva vad som helst på sulan. Välj ditt namn och detta kommer stå mängder av gånger diagonalt över den. Ingen kan tveka på att skorna är just dina. Kanske ett sätt för att säkerställa att barnen verkligen tar hem rätt skor från skolan?

Spara din design

Även om du inte vill köpa dina skor på en gång kan du spara din design på Adidas hemsida. Det går även att dela designen med andra via exempelvis mail eller Facebook. Skapa, dela och visa upp dina egenskaper som skodesigner. Eller varför inte skriva ner länken på önskelistan. Då kan du få exakt de Adidasskor du vill ha. 

Inte bara skor

Adidas är ett varumärke som främst är känt för skor och sportartiklar. De erbjuder även individanpassade produkter inom flera av de varor som företaget erbjuder. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *