Fördelar med att få hembesök av massören

25 jun

Att få hembesök av en massör, istället för att själv gå till salongen, kommer med ett antal fördelar. I den här texten tar vi upp några av just de fördelarna. Hembesök för massage blir allt mer populärt, och det behöver faktiskt inte vara särskilt mycket dyrare än att gå dit massören befinner sig.

Du sparar tid genom att inte behöva pendla

Kanske jobbar du heltid. Och har familj. Och har projekt på fritiden som ska hinnas med. Den restid som du har till salongen må kanske inte vara särskilt lång, men att spara den tiden pendlingen tar kan ändå vara guld värt.

Trots allt är det inte bara restiden i sig som du sparar – du behöver även göra dig i ordning för själva resan, hitta parkeringsplats och eventuellt fastna i köer. Om du helt enkelt får din massage hemma, så blir det ganska mycket tid som du kan spara.

Du väljer stämningen

Visst, atmosfären på spaanläggningar och i massagesalonger kan vara riktigt härlig. Trots allt har de lagt ned en hel del energi (och pengar) på att skapa en avslappnande stämning. Samtidigt känner sig många som mest avslappnade i sitt eget hem. Du kan själv välja din egen musik, tända dina favoritljus och anpassa belysningen efter dina preferenser.

Du betalar för massagen – inte lokal- och personalkostnader

När du besöker en spaanläggning för en massage så har de investerat en hel del i lokalen. De har också löpande personalkostnader, samtidigt som de är ett företag som vill gå med vinst och utvecklas. En del av det du betalar behöver gå till detta, naturligtvis. När du får massage i form av ett hembesök av en fristående massör, så betalar du i regel just för massörens lön och för de produkter som används.

Priserna varierar dock givetvis en hel del. Se till att titta på flera fristående massörer och deras priser. Ett gott rykte och en hög efterfrågan på massören i fråga kan leda till lite högre priser – men det behöver naturligtvis inte innebära att en billigare massage är sämre. Oavsett om du väljer ett massagehembesök eller att faktiskt åka till salongen – så kommer du att kunna ta del av alla de fördelar som vi vet att massage ger oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *