Tänk på detta vid val av mobilabonnemang till företag

28 okt

Beroende på företagets storlek och ändamål finns det flera typer av mobilabonnemang avsedda för att uppfylla olika typer av behov. Är du egenföretagare skiljer sig ett mobilabonnemang till företag inte nämnvärt åt från ett privat mobilabonnemang, annat än att det tecknats av företaget som då är en juridisk person och inte av dig som privatperson. Detta kräver ett typ av abonnemang, jämfört med om du istället har ett stort företag med flera anställda vilket ändrar förutsättningarna och kraven på ditt abonnemang.

Titta på det som är väsentligt

Är ditt företag inriktat på att bistå jägare med omhändertagande av vilt i Norrbottens djupa skogar är täckningen något av de mest väsentliga du bör titta på. Jobbar ditt företag mot att köpa och sälja fastigheter till soltörstande nordbor vars längtan går till Sydeuropa är kostnaden för utlandssamtal av största vikt i tecknande av ditt företagsabonnemang. Oavsett vad ett företag är inriktat mot eller har för kundbasis så finns det idag abonnemang för att tillgodose de flesta önskemål och därför underlättar det att tydligt veta vad man behöver för att inte gå vilse i djungeln.

Några frågor man kan titta på är:

  • Täckning – var befinner sig företaget rent geografiskt.
  • Sträckning – till vem behöver företaget ringa och var befinner sig dessa (utlandskostnader etc.).
  • Antal – Är det ett företag av modell mindre eller är det flera anställda så att exempelvis en växelservice blir aktuell.
  • Ekonomi – Hur mycket pengar har företaget att avsätta till just företagsabonnemang. Billigast är inte alltid bäst, man får ofta vad man betalar för.

Priset för mobilabonnemang till företag

Då mobiler och abonnemang idag är en given nämnare i de allra flesta människors liv brukar de flesta operatörer köra med olika erbjudanden titt som tätt. 
Jämför aktuella erbjudanden innan du tecknar ett mobilabonnemang till företag. Dessa ändras med jämna mellanrum. Ibland kan prissättningen vara snarlik hos fler olika aktörer på marknaden, då kan det vara en bra idé att gå lite djupare och titta på de extra delarna som medföljer. Att snabbt kunna få hjälp och bra support om något krånglar med ditt företagsabonnemang kan vara avgörande för att en hel arbetsdag skall kunna flyta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *