Juicepress – ett måste för ett hälsosamt liv

21 dec

Juicepress - ett måste för ett hälsosamt liv

Att ha en juicepress hemma gör det så mycket roligare och enklare att vara nyttig. Du kan designa dina egna juicer med din juicepress eller gå efter recept. I det flesta juicer nuförtiden finns det mängder med kemikalier och socker som vi inte vill ha i våra kroppar. Genom att använda sig av en juicepress kan du undvika allt det och kontrollera exakt vad du får i dig. En juicepress gör det roligare att vakna upp på morgonen och ger dig bättre förutsättningar för dagen.

Skillnaden mellan juicepress och mixer

Skillnaden mellan en juicepress och en mixer är enkel. Man kan förstå det redan i namnet. I en juicepress pressas fruktjuicen är frukten på ett fantastiskt sätt. Det blir som ett elixir och vitaminer och fullt av smak. När man använder sig av en mixer så trasas frukten sönder istället av mixerbladen. Resultatet blir annorlunda i en mixer än i en juicepress. I en mixer kommer det med mycket mer saker än vad som kommer med i en juicepress. Smaken från en juicepress brukar sägas vara mer intensiv då man inte adderar extra vätska.

Olika frukter som passar i juicepress

Det mest klassiska exemplet på frukter som passar i en juicepress är självklart apelsin. Man har använt sig av en juicepress sen länge tillbaka i tiden för att pressa ur saften ur de smaskiga apelsinerna. Alla frukter som är någorlunda vattniga kan enkelt tänkas använda i en juicepress. Till dessa tillhör till exempel citrusfrukter och ananas. Faktum är dock att man i en juicepress kan stoppa ner nästan vilken frukt och grönsak som helst. I en juicepress kan du till och med pressa morötter. Detta brukar vara extra populärt då morötter är så fyllda av nyttigheter! Med en juicepress kan du utnyttja alla frukter till max!

Nyttigt att använda juicepress

Som vi sagt tidigare är det extremt nyttigt att använda sig av en juicepress. Att få i sig det essentiella från frukt och grönt är viktigt för vår hälsa. Frukter och grönskar har vitaminer och enzymer som vi behöver för att leva och må bra. Ibland kan det kännas svårt att äta tillräckligt mycket frukt och grönt. Med en juicepress går det däremot väldigt enkelt och smidigt! Du kan dricka det på morgonen eller på eftermiddagen som fika. Det ger dig mängder med energi till att arbeta hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *