Ardbeg Embassy har 400 whiskysorter i sitt utbud

25 jul

Whiskykännare är ofta överens om att det finns något speciellt med att gå in på en whiskybar och få ett omfattande utbud av whiskysorter presenterat för sig. Men det kan samtidigt vara lite skrämmande att ha cirka 400 olika sorter att välja mellan. Därför kan det vara överväldigande att besöka Ardbeg Embassy i Stockholm. Denna framstående restaurang, pub och bar ligger i hjärtat av Gamla Stan och har alltså ett så pass omfattande utbud av whiskysorter. Men du behöver inte vara orolig – att navigera i denna utmanande terräng av whisky kan vara såväl upplyftande som upplysande!

Ardbeg Embassy bjuder dig på en spännande upptäcktsresa

Ardbeg Embassy är inte vilken whiskybar som helst. Precis som namnet skvallrar om är detta ett slags altare tillägnat destilleriet Ardbeg från den skotska ön Islay. Detta destilleri är känt för sin rökiga singelmaltwhisky. Men denna whiskybar i Stockholm har ett utbud som sträcker sig betydligt längre än så – läs vidare för att få veta mer om det!

Vi rekommenderar att du besöker denna whiskybar för att:

  • Förstå varför detta är himmeln på jorden för whiskykännare. När du besöker Ardbeg Embassy får du ge dig ut på ett spännande äventyr bland singelmaltwhisky. Äventyret är en stor resa där du får möjlighet upptäcka en mängd olika sorter. För den oinsatte kan det stora utbudet av whiskysorter vara överväldigande och lite skrämmande. Men för den mer erfarne whiskykännaren är detta som himmeln på jorden och varje glas är ett universum av smak.
  • Provsmaka whiskysorter och lära dig mer om den ädla drycken. Att hantera de 400 olika sorter av singelmaltwhisky som finns på detta ställe handlar inte bara om att provsmaka whisky. Det handlar lika mycket om att förstå dryckens historia, tillverkningsprocessen och de många nyanser som gör de olika sorterna unika.
  • Få lite vägledning på ditt stora äventyr. Genom att få lite vägledning på ditt äventyr kan du utforska den spännande värld som hägrar mitt i Gamla Stan i Stockholm. Oavsett om du är en erfaren konnässör eller en nyfiken nybörjare kommer du kunna låta dig fascineras och njut av den spännande upptäcktsresa som väntar!