4 fördelar med äkta löshår

19 jan

4 fördelar med äkta löshår

Löshår har under dom senaste åren varit både populärt och vanligt. Många vill ha det för att få ett längre eller tjockare hår – eller kanske båda delarna. Det finns många varianter att välja bland och med det kan man också säga att det finns olika kvalitéer. Ett löshår gjort av äkta hår har många fördelar till skillnad från konstgjort hår – Se t.ex. kvalitén hos Hellobombshell.

Bättre resultat med äkta löshår

Även om dagens konstgjorda löshår också ser väldigt verklighetstrogna ut så går det ändå inte att jämföra med äkta hår .Är det istället  gjort av riktiga hårstrån smälter in bättre med det egna håret och ger ett mer följsamt resultat. Kort och gott kan man säga att man får ett bättre resultat överlag – och en bättre helhet.

Ger ett levande svall

Det är skillnad på äkta och fejk – det är svårt att säga något om det. Ett hårsvall vill man gärna att det ska se naturligt ut vilket man får om man väljer ett äkta löshår framför ett konstgjort. Håret känns mer levande, och som tidigare nämnt blandas det in i det egna håret mycket bättre. Man kan få det där långa och tjocka svallet som många drömmer om, utan att det syns att det inte är ens egna.

Lätt att färga

En annan fördel är att ett löshår gjort av riktiga hårstrån är lätt att färga så att det matchar den egna färgen. Vill man byta hårfärg någon gång så är inte det heller några problem utan det är bara att färga in löshåret i den önskade nyanser precis som man gör med sitt eget. Man kan använda sig av dom flesta metoder för att ändra färg på ett äkta löshår:

  • Blekning
  • Färgning
  • Toning
  • Pigmentinpackning

Bättre kvalitet

Sist men inte minst – ett löshår gjort av äkta hår har i regel bättre kvalitet än ett konstgjort. Hårstråna är lika slitstarka som vanliga – om inte ännu bättre, då man bara använder riktigt fina strån. Konstgjorda varianter kan kännas plastiga och nästintill elastiska vilken varken ger ett snyggt eller långvarigt resultat.

Det finns alltså många fördelar med att välja ett löshår gjort av äkta hår – inte minst för resultatets skull. Även om det är lite dyrare än andra varianter så håller det i regel längre så i det långa loppet kan man ändå tjäna på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *