Välja rökdetektor för hemmet

3 Dec

När man skall försäkra sig om att ingenting oönskat skall drabba fastigheten man bor i, finns det en rad olika strategier att tillämpa. För de flesta kanske några av de vanligaste åtgärderna är självklarheter, medan det säkert finns nyheter att … Read More »

Slyröjning för bättre säkerhet

24 Aug

Slyröjning hör till en av de vanligaste uppgifterna att hantera för de som sköter vägar och parker. Under en sommar kan sly växa upp snabbt och utan minsta tendens att ta hänsyn till områdets planering. För den som jobbar inom … Read More »

Ny pool för hemmet

25 Maj

I snabb takt tar vi i Sverige efter många av de trender som visas på tv och i film. Vissa av dessa inkorporeras i vardagen och utgör efter viss tid en naturlig del av stadsbilden. En av dessa trender är … Read More »

Content management för hemsidor

22 Maj

Många har nog hört talas om begreppet ”content management” men vet kanske inte exakt vad det innebär. ”Content management” är engelska och brukar översättas ungefär ”hantering av innehåll”. Termen ”innehåll” kan verka lite vag men när det handlar om internet … Read More »

Test för olika könssjukdomar

13 Apr

Har du haft oskyddad sex bör du alltid testa dig för olika könssjukdomar. Testen går till på lite olika sätt beroende på vilken könssjukdom du vill testa dig för. I många fall räcker det att lämna ett urin- eller blodprov. … Read More »

Att måla om en fasad

13 Mar

Att utföra en fasadmålning är ett mycket omfattande arbete. Det är inte bara att köpa färg och verktyg och sedan sätta igång att måla. Bor du i Malmö så kan fasaden ha tagit skada av vind och havssalt, därför måste … Read More »